Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jobbik: lábbal rugdosni Horn Gyulát

2010.02.26

"A Jobbik viszont teljes elszámoltatást akar, szeretnék például "a közöttünk élő, vagy akár a kórházban parlamenti képviselői munkát végző Horn Gyulákat és társait elszámoltatni"

(Idézet Novák Előd Attilától, Jobbik)

Pár héttel a náci csapatok és karszalagban masírozó (részegen dülöngélő), egymásnak csattanós "Kitartással!" köszönő nyilas segéderőik által felállított budapesti gettó felszabadulása (3000 ezer temetetlen holtest az utcán, összesen 100 ezer halott-csak Budapesten!) után, a kommunizmus áldozatairól tartott "megemlékezést" a Jobbik. 

Már ezt a napot is privatizálni akarják, piros-fehér csíkosra satírozva. Népnemzeti történelem kisajátítás és hamisítás. 100 millió ember halála, a kommunizmus mészárlásai számukra csak kampányolási lehetőség, kiváló alkalom egy jó kis médiabalhéra, penetráns beszólásokkal, mer' azokra gerjed a sajtó. Ránehezedtek erre a dátumra is. Március 15. és október 23. nem volt elég, minden be kell vonni a szittya nyálkával. "Nemzeti tulajdonba" vették a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapját is, holott mit tud és tapasztalt ez a pár huszon-harmincéves nyikhaj az elmúlt rendszerből? Kik és hol voltak ők akkor? Mit csináltak és tettek a vörös elnyomás ellen? Azonkívül, hogy a gimi vagy a szakmunkásképző sloziján lebzseltek, ócska cigikkel szájukban-miközben kint, az utcán mások szarrá verették magukat. Akkor tényleg hősiesség volt tüntetni, ma már csak felhevült kakaskák magamutogatása. Kismagyarjaink Kádárék alatt vígan tanulgattak, középiskolába és egyetemre jártak, jól éltek szüleik lakásában és nyakán. Passzívan, agyatlan szivacsként eresztve magukba Csurka-tanait, a rendszer és zsidóellenes dumákat. Szkindhed zenekarok dallamaira söröztek, boroztak és egymást hülyítették, hogy aztán legyen miért sajnálni magukat. A kommunizmusnak ők nem áldozatai, hanem nyertesei voltak, azokban az időkben szereztek diplomát és alapozták meg mai vegetációjukat. Meg a jó nagy pofájukat, amely mindig olyan dolgokról jár, amelyekhez az égvilágon semmi közük sincsen. Hol volt a Jobbik '89-ben? Még a tojáshéj sem fordult le rovásírásos valagukról. A rendszerváltást nem ők csinálták, hanem olyan "hazaárulók", mint Orbán Viktor, Kövér László, Demszky Gábor, Magyar Bálint, Kis János, vagy a maga módján, a Párton belülről Pozsgay Imre, Kovács László és főként Horn Gyula.

Kép

 
 
A Magyar Gárda "kommunizmus áldozatairól" való megemlékezése nem méltó főhajtás és emelkedett pillanat volt, hanem jó alkalom, apropó egy kiadós zsidózásra. Az a néhány tucat jobbágyszerkós szerencsétlen - akik kormányképes erőnek hiszik magukat - nem Sztálin vagy Kádár bűneit elítélendő és áldozataira emlékezvén mentek ki, hanem azért, hogy ég és föld (meg persze a liberálbolsevik karvalymédia előtt) világgá kiálthassák: a zsidók mindent alárendelnek a holokausztnak! Ez a nap is csak erre kellett nekik, kínyilt a kennel ajtaja, hogy megkezdődjön a csoportterápia zárt alakzatban, vezényszóra. 
 
Megint gyűltek és ordítoztak, megszállottan mantrázva hülye és unalomig ismételt szövegeiket: "Mindenhonnan csak a holokauszt folyik, bezzeg a kommunizmus áldozatait elhallgatják!"-hazudják a képünkbe, holott tele van az ország emlékmúzeummal, emléktáblával, "nemzeti" könyvesbolttal, újsággal és televíziókkal. Ha szellemi harakirit végrehajtva belenézünk vagy lapozunk ezen kiváló sajtótermékekbe, hamar rájöhetünk: bizony, mind-mind a kommunizmus (és persze a zsidók bűneiről szólnak), részletesen és jókora aktuálpolitikai felhanggal. Ellenben mutassanak egy jobbos könyvesboltot vagy mélymagyar folyóiratot, amely méltóképpen, vagy legalábbis nyálfröccsentés nélkül beszél a holokausztról...? Ja, mert szerintük az nem is létezett. Azonban még ebben sem konzekvensek, hiszen minek folytonosan tagadni és felhánytorgatni azt, ami szerintük nem is volt...?  Miért mentegetnek folyamatosan olyan időket, amelyekben szerintük nem történt semmi...?
 

Kép

Velük szemben, magyarságukra büszke zsidó történészek, írók és politikusok ezrei küzdöttek a kommunizmus ellen és haltak bele az elmúlt rendszerbe. Angyal István, Faludy, Krassó vagy Litván György. Ők is mind hazaáruló libsik lettek volna!? A Magyar Gárda megemlékezésnek csúfolt hőzöngésének, lejárt szavatosságú lázításának legundorítóbb része a kórházban fekvő, magatehetetlen Horn Gyula rugdosása volt. Novák Előd Attila őt is elszámoltátná, nem kegyelmezne, mindenkire lesújtana ernyedt Attila-ostora. Milyen jogon lehet egy horngyula képviselő? Hiszen csak fekszik ott bent, gépekre kötve, de majd mi...!

 

Kép

 
Igen, kedves bajtársak, ha így folytatjátok, majd ti is jól elbasszátok... Mint a MIÉP, meg Szabó Alberték. Két év múlva már három frakciótok lesz és egymást fogjátok perelni. Turulos a turulost, bajtárs a bajtársat fenyegetve és lezsidózva. Miközben Viktor jókora és jól megérdemelt tockosokat ad nektek. De addig is, ha már akkora keresztyény meg nemzeti párt vagytok, legalább vallásotok legalapvetőbb elveit tartsátok be! Beteg embert nem gyalázunk, nem akarunk felelősségre vonni és kihurcolni a kórházból! Bármilyen bűnei is voltak. Ti akartok Horn Gyula, Orbán Viktor vagy más rendszerváltók körmeire nézni? Ti lennétek 1956 és a rendszerváltás folytatói, csak azért, mert bandába verődve egyszer szétbarmoltátok a tévé-székházat és felgyújtottatok néhány kukát!? Ti lennétek a bátor oroszlánok? Inkább nyávogó, hasmenéses kismacskák budai polgárházak pisaszagú gangjairól. Bár azok legalább szerethetőek. Csak a hiéna, a vadállat támad egy beteg emberre, meg olyan gyáva férgek, akik élőkbe és erősekbe félnek belekötni. Mert még visszaröpül a bumeráng...
 
Ti szeretnétek Horn Gyula fölött ítélkezni? Jobb hallgatni gyerekek, mert ennél mélyebben márcsak kövér varangyokat és használt olajat lehet találni. Mint Iránban, kedvenc országotokban, amely tárt karokkal vár rátok. Egyszer azt írtátok nekem, menjek Izraelbe! Cserébe hadd vegyek nektek -csoportos kedvezménnyel- egy teheráni repülőjegyet! Ott aztán megtanulnátok, mi az, hogy kuss, és elkezdenétek értékelni: milyen jó dolgotok volt itt az "elnyomott", "megszállt" Magyarországon...
 
Nem forradalmárok vagytok ti, hanem megzápult Turul-tojások, amelyekről egyre inkább lepattogzik a festék.
 
Szilágyi Iván Péter